logotype
image1 image2 image3

Potkategorije

 • Lice

  Salonska nega lica je neophodna svakoj ženi kao vrsta terapije za poboljšanje i otklanjanje nepravilnosti, za postizanje odgovarajućih rezultata, ali i za pripremu za odgovarajuću kućnu negu.

  Sem toga, nega u Guinot salonima omogućava uživanje u tretmanu, potpunu sigurnost u rukama Guinot terapeuta, kao i opuštanje u prijatnom prostoru uz relaksirajuću muziku i prijatno osoblje.

 • Telo

  Kult nege tela datira iz najstarijih perioda istorije čovečanstva. Kraljica Kleopatra, poznata po svojoj lepoti, svakodnevno se kupala u mleku i raznim mirišljavim uljima. Tako je ona, i ne znajući, koristila blagotvorno dejstvo alfahidroksi kiselina za piling kože, a masaže prirodnim uljima su bile najstariji oblik lečenja i uspostavljanja psihofizičke ravnoteže.

 • Muškarci

  Koža muškaraca se razlikuje od kože žena. Iako je za jednu petinu deblja i čvršća zbog većeg sadržaja kolagenih i elastičnih vlakana, ukoliko se pravilno ne neguje, brzo dolazi do dehidratacije i pojave bora, a lice gubi svoj mladalački izgled. Posebno joj smeta svakodnevno brijanje ( mehanička iritacija ), i obično, nedovoljna zaštita protiv štetnih uticaja spoljašnje sredine. Stručnjaci kozmetičke kuće Guinot se već godinama trude da pruže adekvatnu salonsku i kućnu negu svim muškarcima koji žele da izgledaju lepo i negovano.