logotype
image1 image2 image3

Aromatik tretman za zatezanje

Aromatical liftingOvaj tretman pomaže dodatno toniranje i zatezanje tela posle trudnoće ili mršavljenja. Tretman se sprovodi na isti način kao i tretman oblikovanje, a razlika je samo u primeni specifičnog masažnog ulja za tonifikaciju i tehnici masaže.

Aromatik tretman za anticelulitno oblikovanje

Aroma anticelulit tretmanTretman OBLIKOVANJA sa trostrukim efektom, kombinacija aktivnog stimulativnog dejstva esencijalnih ulja, sauna maske protiv zadržavanja vode i detoksikujućeg efekta gline. Vaša silueta je lepša i imate trenutni osećaj lakoće. Stručna masaža od strane Vašeg terapeuta, a uz pomoć DETOX ANTICELULIT ULJA, deluje na masne naslage i redefiniše Vašu siluetu. Detox esencijalna ulja imaju prirodnu energiju i efektno prodiru duboko kroz kožu i razgrađuju celulit.

Tretman se završava sa maskom od gline i zelenog čaja koja obavija telo i daje neverovatan "sauna efekat". Sa ovom izvanrednom moći upijanja, glina bukvalno apsorbuje toksine i vrši drenažu tkiva. Sauna maska otklanja višak vode koja se sakuplja u tkivu i daje trenutni "slimming" efekat.

Tretman za tamnjenje koze

Tretman za tamnjenje kozeNajbezbedniji način da pocrnite, a da izbegnete rizične UV zrake. Ovaj tretman za negu, vlaženje i samotamnjenje kože daje dugotrajnu i ujednačenu preplanulu boju koja se može održavati u salonu ili u kućnim uslovima.

Aromatik tretman za relaksaciju

Aromatical relax treatmentTretman NEGOVANJA kože sa regenerativnim pilingom od šećerne trske i ekstrakta kivija. Vaša koža je glatka, nežna i svilenkasto mekana. UMIRUJUĆI tretman sa relaksirajućom, energizirajućom Guinot masažom esencijalnim uljima. Imate trenutni osećaj smirenosti i opuštenosti. Pravi momenat čistog uživanja pod veštom rukom Vašeg beauty terapeuta!

Hidradermija ledja

Hidradermija ledjaPreporučuje se za žene i muškarce koji imaju masnu kožu leđa sa aknama i miteserima. Ovaj specifični tretman dubinski čisti i odmašćuje, rehidrira i poboljšava izgled kože leđa.