20/12/2022
Guinot Institut Paris Inovacija / AGE REFILL SUMMUM
Age Refill Summum - ,,NOĆNI ELIKSIR MLADOSTI"
MASKA KOJA PREDSTAVLJA „INFUZIJU“ VISOKO KONCENTRISANIH AKTIVNIH SASTOJAKA

Nova AGE REFILL SUMMUM maska, koju je razvio tim za istraživanje i razvoj laboratorije GUINOT, nudi trostruku akciju za aktiviranje funkcije noćne regeneracije kože.

Tokom dana koža je podložna brojnim stresnim faktorima ( promena klime, vetar, UV zraci, zagađenja, naslage tvrde vode...), koji dovode do nedostatka vitalnosti i gubitka sposobnosti regeneracije kože. Upravo zbog svega navedenog, neophodna je adekvatna krema za negu kože koja pravi "štit" kako bi sačuvala kožu lica.

Tokom noći koži je dostupna energija, omogućavajući da se prirodno regeneriše, međutim, zbog procesa starenja i umora naši mehanizmi noćne regeneracije kože često ne funkcionišu pravilno , a znaci starenja se prevremeno pojavljaju. AGE REFILL SUMMUM nastao je kao odgovor na navedene probleme, kako bi reaktivirao proces noćne regeneracije kože.

KAKO DELUJE ?

1 / EFEKAT „INFUZIJE“ / FOSFOLIPIDI

Maska se sastoji od fosfolipida, molekula koji čine ćelijske membrane. Ovo dozvoljava aktivnim sastojcima efikasnije prodiranje u kožu.

2 / EFEKAT “FILERA” / HIJALURONSKA KISELINA

Hijaluronska kiselina male molekulske težine deluje kao signal, pokrećući sintezu prirodne hijaluronske kiseline koja izglađuje bore i "popunjava" kožu iznutra.

3 / ANTI-AGEING AKCIJA / " REFILL COMPLEX" - EKSTRAKT RAMBUTANA + VITAMIN C + IMUNO KOMPLEKS

Ekstrakt rambutana stimuliše sintezu elastičnih vlakana i podstiče njihovo pravilno obnavljanje , kako bi učvrstio i dodao gustinu koži.

Vitamin C pomaže u ispravljanju pigmentacijskih nedostataka i daje energiju koži.

Imuno kompleks štiti ćelije odgovorne za imuni sistem i mladost kože (Langerhansove ćelije).

REZULTATI :

NOĆU

-Maska „unosi“ svoje visoko koncentrovane sastojke u kožu kako bi izbrisala znakove starenja.

UJUTRU

-Koža je glatka, a bore su popunjene

-Mladalački puna, koža je blistavo lepa.

-"Botox-like" efekat