O nama
Guinot Institut Paris je već više od 50 godina sinonim za inovaciju, harmoniju, zadovoljstvo i kvalitet u oblasti profesionalne kozmetike.

┬áGuinot tretmane i preparate koriste ─Źlanovi engleske kraljevske porodice, kao i mnoge druge poznate li─Źnosti. Zbog toga je GUINOT, sa vi┼íe od 10.000 ekskluzivnih salona, prisutan u 65 zemalja ┼íirom sveta.

Dermavita je ve─ç 21 godinu, ekskluzivni distributer vrhunske francuske profesionalne kozmetike Guinot Institut Paris za podru─Źje Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Guinot tretmane i preparate!
Kome su namenjeni Guinot tretmani i preparati?
Ukoliko ┼żelite da zapo─Źnete sopstveno poslovanje u Va┼íem gradu, da modernizujete i unapredite usluge Va┼íeg salona lepote, ili jednostavno ste zaljubljenik i obo┼żavate kozmetiku, sa zadovoljstvom Vam predla┼żemo saradnju kako biste se pridru┼żili uspe┼ínom presti┼żnom francuskom kozmeti─Źkom brendu Guinot Institut Paris, ─Źiji je Dermavita ekskluzivni zastupnik i distributer.┬á

Dermavita Group, na ─Źelu sa dr Valentinom Petru┼íi─ç i svim svojim saradnicima, nudi podr┼íku svog tima, edukaciju o na─Źinu poslovanja i plasiranju vrhunskih proizvoda.┬á

Ukoliko smatrate da kozmetika podrazumeva odgovaran i ozbiljan posao, koji ima za cilj zdravu, negovanu i lepu ko┼żu, na pravom ste mestu!

Na┼í profesionalni tim ─çe sa zadovoljstvom odgovoriti na Va┼íe zahteve i pomo─çi Vam da zapo─Źnete sopstveni kozmeti─Źki biznis. Ukoliko ┼żelite da zaka┼żete sastanak kako biste se upoznali sa Guinot brendom, budite slobodni da nas kontaktirate.