Guinot laboratorije
Laboratorija visoke tehnologije sa proizvodnjom koja je u skladu sa najvišim farmaceutskim i ekološkim standardima.
ÔÇŹ
Cilj brenda GUINOT INSTITUT PARIS┬á je ÔÇ×da ponudi ┼żenama najbolje proizvode i usluge za ┼żensku lepotuÔÇť, upravo zbog toga Guinot┬á formuli┼íe svoje proizvode za negu ko┼że sa najefikasnijim i najkvalitetnijim aktivnim sastojcima u optimalnim koncentracijama. Kako bi postigao kompletnu sigurnost, GUINOT formuli┼íe i proizvodi svoje proizvode u skladu sa preciznim i rigoroznim farmaceutskim standardima.
Istra┼żiva─Źki centar na vrhuncu tehnologije┬á
U cilju prac╠üenja efikasnosti svojih metoda i proizvoda , GUINOT je┬á napravio pilot salon lepote u svom Centru za istra┼żivanje i razvoj. Ovo nam omoguc╠üava da stalno procenjujemo nove aktivne sastojke koji su rezultat nedavnih nau─Źnih otkric╠üa i da pobolj┼íavamo formule u nastojanju da povec╠üamo njihovu efikasnost. Kozmeti─Źki terapeuti koji rade u Istra┼żiva─Źkom centru tako─Ĺe mogu da rade na razvoju novih salonskih tretmana, kao i na pobolj┼íanju postojec╠üih protokola tretmana i proceni njihove efikasnosti.
Laboratorije sertifikovane sertifikatima najvišeg kvaliteta i ekoloških standarda
Guinot laboratorije spadaju u kategoriju proizvo─Ĺa─Źa kozmetike koji su sertifikovani po najvi┼íim standardima kvaliteta koje je dodelio Bureau VERITAS:┬á┬á┬á
           
 
International Certification: I SO 22716

ÔÇŹ
Garantuje visoko kvalitetne proizvodne procedure kao ┼íto su ─Źiste sobe sa pre─Źi┼íc╠üenim vazduhom; voda koja je pre─Źi┼íc╠üena, dejonizovana i nadgledana; i pra─çenje proizvoda.
Po┼ítovanje ┼żivotne sredine
Eko-odgovorna, ISO 14001 SERTIFIKOVANA KOMPANIJA,┬áGuinot Institut Paris je kompanija posve─çena po┼ítovanju ┼żivotne sredine u svojoj formulaciji i proizvodnim metodama. Na isti na─Źin, otpadne vode tretiraju specijalizovane kompanije koje po┼ítuju ekolo┼íka pravila i zakone.┬á

Za┼ítita ┼żivotne sredine je sva─Źiji posao. Imajuc╠üi to na umu, dobrovoljno smo se obavezali na ekolo┼íku sertifikaciju i proces stalnog pobolj┼íanja.